Rabo ClubSupport 2023: stem op St. Joris!

Rabo ClubSupport 2023: stem op St. Joris!

Een schuttersgilde kent veel oude gebruiken en tradities, waaronder het vogelschieten. Niet alleen op maandag van de Polse Kermis wordt er gestreden om de titel koning(in), maar ook op dinsdag maakt het vogelschieten onderdeel uit van het kermisprogramma. Het is dan aan de jeugd om de romp van de vogel naar beneden te halen en daarmee jeugdkoning(in) te worden!

Bij Schuttersgilde St. Joris vinden we dat tradities er zijn om in ere te houden, zeker als de jeugd steeds geïnteresseerder is de herkomst van oude gebruiken binnen een schuttersgilde. Om de rol van het jeugdkoningschap binnen St. Joris ook in de toekomst in stand te houden, ondersteunen we dit graag door de koningsketting te vernieuwen met de opbrengst van Rabo Clubsupport. Zo schittert een volgende jeugdkoning(in) met een prachtige vernieuwde ketting!

 

Stem op St. Joris

Ben jij lid van de Rabobank? Help ons dan dit doel te verwezenlijken en stem op Schuttersgilde St. Joris. Via Rabo ClubSupport bepaal jij namelijk welke verenigingen een financiële ondersteuning ontvangen. De stemperiode loopt van 4 september t/m 26 september 2023Elk lid van de Rabobank kan 3 stemmen uitbrengen.

Stem online op www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabo App (kies ‘Service’ > ‘Lidmaatschap’ > ‘Rabo ClubSupport’). Je vindt ons door te zoeken op de naam ‘Schuttersgilde St. Joris’. Hopelijk mogen we op jouw stem rekenen!

 

Klant bij de Rabobank, maar nog geen lid?
Aanmelden kan eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen!