Schuttersgilde Sint Joris

Broederschap, Trouw en Dienstbaarheid
Vereniging
Schuttersgilde St. Joris werd op 4 oktober 1945 opgericht met als doel “het bevorderen van de schutterssport, het ontwikkelen, handhaven en tot bloei brengen van aloude tradities en andere activiteiten als kermis”. Sindsdien heeft St. Joris zich bewezen als een hechte vereniging waar Broederschap, Trouw en Dienstbaarheid hand in hand gaan.
Buurtschap de Pol
Vandaag de dag speelt St. Joris nog steeds een belangrijke rol in het sociale leven van het buurtschap de Pol en de rest van Ulft. Dat blijkt wel uit de ruim 1400 leden die de vereniging een warm hart toedragen.
St. Joris is méér
Tijdens concoursen en optredens op straat staat het korps, als paradepaardje van de vereniging, regelmatig in de schijnwerpers. Maar St. Joris is méér. Zo is er de elk jaar weer drukbezochte Polse Kermis en zijn er gedurende het jaar vele andere activiteiten en evenementen van onder meer carnavalsvereniging de Pol, de schietafdeling en kaartclub.

Lidmaatschap

Ben je na het bezoeken van één van onze evenementen of het lezen van de informatie op deze website enthousiast geworden over een lidmaatschap van Schuttersgilde St. Joris? Of wil je hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ledenadministratie@sintjorisulft.nl
Lid worden? Meer info