Programma St. Jorisdag

Programma St. Jorisdag

Op zondag 21 april is het weer tijd voor een ouderwets gezellige St. Jorisdag van 11.00 tot 18.00 uur. Naast het huldigen van onze jubilarissen en keizerschieten is er deze dag in en rondom ons clubgebouw van alles te doen, voor jong en oud. Een gezellige familiedag, jij bent er toch ook bij?

11.00u – Ontbijt en huldiging jubilarissen
St. Jorisdag start met een rondgang van het korps en ophalen van het keizerspaar. Het clubgebouw is geopend vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur is er een gezamenlijk ontbijt (voor het ontbijt is aanmelden noodzakelijk; zie hieronder). Tijdens het ontbijt worden de jubilarissen 2024 gehuldigd. Aansluitend is er een serenade en vendelhulde door het korps.

13.00u – Middagprogramma (vrij toegankelijk)
Sla je het ontbijt en de huldigingen liever over? Kom dan ’s middags even kijken op de Pol. Rond de klok van 13.00 uur start het middagprogramma met onder meer keizerschieten voor oud-koningen en het vogelknuppelen. Voor de jeugd is er van alles te beleven met onder meer een carrousel en een stormbaan.

Deelname aan activiteiten is leuk, maar niet nodig. Gewoon even bijpraten kan natuurlijk ook op deze gezellige familiedag. Er is voldoende zitgelegenheid en voor de lekkere trek is er een frietkraam. Ook zorgen we voor een gezellig stukje livemuziek met medewerking van Kaliber. De toegang is gratis en op St. Jorisdag heeft je muntje aan de bar een ‘dubbele waarde’!

Aanmelden voor ontbijt
Wil je ’s ochtends deelnemen aan het ontbijt? Meld je dan uiterlijk 14 april per e-mail aan via ontbijt@sintjorisulft.nl en geef aan met hoeveel personen je deelneemt. Zonder aanmelding gaan wij er van uit dat je niet deelneemt aan het ontbijt. Dit geldt ook voor korpsleden.

Ben je niet in de gelegenheid te mailen, dan is een briefje in de brievenbus bij het clubgebouw ook voldoende. Vermeld daarop je naam, adres en het aantal personen dat deelneemt aan het ontbijt.

Graag tot ziens op St. Jorisdag 2024!