Kachelhöltjes Carnavalskraker Trofee 2024

Kachelhöltjes Carnavalskraker Trofee 2024

Donderdag 1 februari 2024 vindt in het verenigingsgebouw van St. Joris de tweede editie van het Kachelhöltjes Carnavalskraker Trofee Gala plaats.

In 2024 wordt de Kachelhöltjes Carnavalskraker Trofee voor de 26e keer uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een lokale artiest of artiesten voor het beste regionale carnavalslied van dat jaar. De prijs is vernoemd naar de vermaarde buutreedner en bladenman IJsbrand Nijhof. DJ Twan van Zee, bekend van Prima Hollandia op Regio 8, is de initiatiefnemer van deze carnavaleske competitie.

De deelnemende liedjes komen uit de gehele regio en worden door de diverse artiesten tijdens de gala-avond live ten gehore gebracht. De presentatie is in handen van DJ Twan van Zee. Een professionele vakjury zal tijdens deze avond de winnaar van de Carnavalskraker Trofee 2024 bekendmaken.

De live uitreiking van de Carnavalskraker Trofee vindt plaats op donderdag 1 februari 2024 in het verenigingsgebouw van St. Joris aan de Hofstraat 1 in Ulft. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Het programma start omstreeks 19.30 uur. Naar verwachting wordt de winnaar rond 23.30 uur bekend gemaakt.

Kaarten voor deze avond  (€ 5,00 p.p.) zijn verkrijgbaar aan de kassa, maar vol=vol! Wil je verzekerd zijn van een plaats? Reserveer je kaarten dan vooraf via carnavalskrakergala@gmail.com