Terug de tent in: reguliere voorverkoop

Terug de tent in: reguliere voorverkoop

De reguliere voorverkoop voor ‘Terug de tent in!’ start zaterdag 2 oktober om 13.00 uur. Vanaf dat moment kun je via een bestellink op www.polsekermis.nl per persoon voor elke dag maximaal één ticket bestellen. Wil je ook voor iemand anders bestellen? Dan kun je het bestelproces daarna nogmaals doorlopen.

Toegang vanaf 16 jaar. Kaartprijzen:

– Vrijdag 8 oktober (Empire): 10 euro
– Zaterdag 9 oktober (Perfect Showband): UITVERKOCHT
– Zondag 10 oktober (Perfect Showband en Boh Foi Toch): 15 euro

KLIK HIER om tickets te bestellen.

Reserveren voor leden

Leden van St. Joris kunnen tot zaterdag 2 oktober met voorrang toegangsbewijzen reserveren. Deze reserveringen zijn persoonlijk en gekoppeld aan het lidmaatschap. Leden kunnen hun toegang reserveren in het ledenportaal of in de app via sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap

Na de start van de reguliere voorverkoop geldt ook voor leden: vol = vol.

 

Let op! Coronatoegangsbewijs verplicht

Toegang tot het terrein op 8, 9 en 10 oktober is alleen mogelijk met een geldige reservering of ticket en op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app. Je krijgt zo’n coronatoegangsbewijs als je volledig gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of over een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud beschikt. Kun je hieraan niet voldoen, dan kunnen we je niet toelaten op het terrein.

Heb je geen smartphone? Dan kun je een QR-code opvragen en printen via de website coronacheck.nl of bellen met de helpdesk van de CoronaCheck-app.