Terug de tent in: alle info op een rij

Terug de tent in: alle info op een rij

Nog even en dan gaan we eindelijk weer terug de tent in! Omdat alles nog wel wat anders gaat dan normaal, hebben we de belangrijkste info en aandachtspunten hieronder voor je op een rij gezet.

 

Programma en tijden

Het definitieve programma van ‘Terug de tent in!’ ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 8 oktober

18.30 uur: tent open

19.30 uur: rock/pop-coverband Empire

+/- 23.30 uur: einde

 

Zaterdagmiddag 9 oktober (alleen toegankelijk via de gastenlijst)

11.30 uur: rondgang korps

12.00 uur: middag voor jubilarissen St. Joris, actieve leden, sponsoren en genodigden

16.00 uur: einde middagprogramma

 

Zaterdagavond 9 oktober

18.30 uur: tent open

19.30 uur: Perfect Showband

+/- 23.30 uur: einde

 

Zondag 10 oktober

13.30 uur: tent open

14.30 uur: Perfect Showband en Boh Foi Toch

+/- 21.00 uur: einde

 

Tickets

De zaterdagavond is definitief uitverkocht. Voor vrijdag en zondag zijn de laatste reguliere tickets te koop via www.polsekermis.nl . Leden van St. Joris, die dat nog niet hebben gedaan, kunnen hun toegang voor vrijdag en zondag reserveren via het ledenportaal of in de app. Kijk hiervoor op sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap 

 

Coronatoegangsbewijs + ID-controle

Toegang tot het terrein is alleen mogelijk met een geldige reservering of ticket en op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app. Kun je hieraan niet voldoen, dan kunnen we je niet toelaten op het terrein. Heb je geen smartphone? Dan kun je een QR-code opvragen en printen via de website coronacheck.nl of bellen met de helpdesk van de CoronaCheck-app.

Tip! Kijk thuis alvast of je alles bij de hand hebt en of de QR-code in de CoronaCheck-app verschijnt.

Ben je eenmaal binnen, dan gaan we er van uit dat je blijft. Dit om de coronacheck te ontlasten.

 

Controle tickets (regulier) en reserveringen (leden)

Kijk bij het betreden van het terrein goed of je de juiste ingang kiest. De linkerrij is voor reguliere bezoekers van 18 jaar en ouder. De rechterrij is voor leden en voor reguliere bezoekers van 16 en 17 jaar oud.

 

Reguliere tickets

Reguliere bezoekers hebben na het afronden van hun bestelling per e-mail een ticket ontvangen (PDF). Dit ticket moeten zij bij de balie in het clubgebouw laten zien en scannen. Ieder ticket is 1x te scannen en geeft toegang aan degene die hem toont. Staat er een verkeerde naam op het ticket? Neem het ticket dan uitgeprint mee, zet de juiste naam er met pen op en laat het ticket na scannen achter bij de balie. Dit in verband met een mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD.

 

Reserveringen leden

Leden hebben na het afronden van hun reservering per e-mail een bevestiging ontvangen, maar geen ticket. Deze reserveringen zijn persoonlijk en gekoppeld aan het lidmaatschap en dus niet overdraagbaar. Leden met een geldige reservering krijgen toegang tot het terrein door het scannen van hun toegangspas bij de balie in het clubgebouw. Daarna ontvangen zij het bedrag van hun reservering in de vorm van munten retour.

Voor een vlotte doorstroming vragen we leden zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale toegangspas in de Dewi/St. Joris-app. Kijk voor de downloadlinks op sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap . Je vindt de digitale toegangspas door in het startscherm van de app te klikken op het icoontje linksboven in het scherm.

Geen smartphone of app? Dan kunnen leden eventueel ook hun oude ledenpas meenemen of hun lidnummer aan de balie doorgeven. Zorg ervoor dat je dit bij de hand hebt, zodat er geen onnodige opstoppingen ontstaan.

 

Huisregels en bron- en contactonderzoek

Door het betreden van het terrein verklaar je je te houden aan onze huisregels en met succes de gezondheidscheck te hebben doorlopen. Onze huisregels en de vragen van de gezondheidscheck staan bij de toegang vermeld.

Daarnaast geef je met het betreden van het terrein toestemming voor het gebruiken van bestelgegevens voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Wil je niet dat jouw bestelgegevens hiervoor gebruikt worden? Geef dit dan per e-mail aan ons door. Mocht er een bron- en contactonderzoek volgen, dan zullen we de gegevens beveiligen, niet zichtbaar maken voor anderen, alleen gebruiken voor dit doel en na 14 dagen vernietigen.

 

Overige info

  • Er zijn twee stallingen waar je je fiets kan parkeren. Je vindt deze aan de straatkant bij het clubgebouw en richting de Berghseweg/Maasstraat.
  • In het clubgebouw is een ruime, onbewaakte garderobe aanwezig. Gebruik hiervan is voor eigen risico.
  • Munten (2 euro per stuk) zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie in het clubgebouw.
  • Pinnen is mogelijk.
  • Geen alcohol onder de 18 jaar.
  • Roken in de tent is niet toegestaan.

 

Tot slot

We doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en vragen je begrip en geduld als het misschien net iets langer duurt of anders gaat dan je normaal gesproken gewend bent.

We kijken uit naar het moment waarop we elkaar weer zonder beperkingen kunnen treffen, maar als we op dit moment nog wat extra moeite moeten doen om eindelijk weer eens een feestje te kunnen vieren, dan hebben we dat er graag voor over.

We wensen je alvast heel veel plezier!