Rabo ClubSupport: stem op St. Joris!

Rabo ClubSupport: stem op St. Joris!

Muziek luisteren is leuk, maar zelf muziek maken is natuurlijk nog veel leuker! Als St. Joris vinden we het dan ook belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met muziek. Daarom organiseren we enkele malen per jaar de gratis cursus ‘Muziek Maak Je Zelf’ en bieden we diverse andere mogelijkheden voor muziekonderwijs. Om de kwaliteit van onze muzieklessen verder te verbeteren en nog meer kinderen te bereiken, willen we met de bijdrage vanuit Rabo ClubSupport een digitale piano aanschaffen. Zo kunnen straks nog meer kinderen zelf ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

 

Stem op St. Joris

Ben jij lid van de Rabobank? Help ons dan dit doel te verwezenlijken en stem op Schuttersgilde St. Joris. Via Rabo ClubSupport bepaal jij namelijk welke verenigingen een financiële ondersteuning ontvangen. De stemperiode loopt van 5 september t/m 27 september 2022Elk lid van de Rabobank kan 3 stemmen uitbrengen.

Stem online op www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabo App (kies ‘Service’ > ‘Lidmaatschap’ > ‘Rabo ClubSupport’). Je vindt ons door te zoeken op de naam ‘Schuttersgilde St. Joris’. Hopelijk mogen we op jouw stem rekenen!

 

Klant bij de Rabobank, maar nog geen lid?

Aanmelden kan eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen!