Rabo ClubSupport: stem op St. Joris!

Rabo ClubSupport: stem op St. Joris!

Bij een hartstilstand geldt: hoe sneller een AED ter plekke is, hoe groter de overlevingskans. St. Joris heeft een AED in het clubgebouw, maar deze is alleen beschikbaar tijdens openingsuren. Volgens de Hartstichting is er in de buurt dringend behoefte aan een AED die 24 uur per dag beschikbaar is. Daarom wil St. Joris een speciale buitenkast aanschaffen, waarin de AED een veilige, verwarmde en vandalismebestendige plek krijgt en op die manier altijd beschikbaar is voor hulpverleners.

Ben jij lid van de Rabobank? Help ons dan dit doel te verwezenlijken! Via Rabo ClubSupport bepaal jij namelijk welke verenigingen een financiële ondersteuning ontvangen. De stemperiode loopt van 5 tot 25 oktober. Elk lid van de Rabobank kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging.

Stem online op www.rabobank.nl/clubsupport of direct in de Rabo App (kies ‘Zelf regelen’ > ‘Lidmaatschap’ > ‘ClubSupport’). Je vindt ons door te zoeken op naam (Schuttersgilde St. Joris) of plaatsnaam (Ulft).

Hopelijk mogen we op jouw stem rekenen!