Rabo ClubSupport 2021: stem op St. Joris!

Rabo ClubSupport 2021: stem op St. Joris!

Muziek luisteren is leuk, maar zelf muziek maken is natuurlijk nog veel leuker! Als St. Joris vinden we het dan ook belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met muziek. Daarom hebben we enkele jaren geleden een aantal instrumenten aangeschaft en voor muziekonderwijs aan basisscholen in de buurt beschikbaar gesteld. Om in de toekomst nog meer kinderen te bereiken, gaan we met de bijdrage van Rabo ClubSupport nieuwe instrumenten aanschaffen. Zo kunnen straks nog meer kinderen op de basisscholen zelf ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Ben jij lid van de Rabobank? Help ons dan dit doel te verwezenlijken! Via Rabo ClubSupport bepaal jij namelijk welke verenigingen een financiële ondersteuning ontvangen. De stemperiode loopt van 4 tot 25 oktober. Elk lid van de Rabobank kan 3 stemmen uitbrengen.

Stem online op www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabo App (kies ‘Service’ > ‘Lidmaatschap’ > ‘Rabo ClubSupport’). Je vindt ons door te zoeken op de naam ‘Schuttersgilde St. Joris’. Hopelijk mogen we op jouw stem rekenen!

 

P.S. Klant bij de Rabobank, maar nog geen lid? Aanmelden kan eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen!