Pronkzitting 2021: reserveer nu je kaarten!

Pronkzitting 2021: reserveer nu je kaarten!

Kaarten voor de pronkzitting van Carnavalsvereniging de Pol op zaterdag 27 november 2021 in het clubgebouw van St. Joris zijn nu te reserveren!

 

Pronkzitting

Tijdens de pronkzitting nemen we afscheid van Prins Dion de Eerste en zijn hofhouding en verwelkomen onze nieuwe Prins of Prinses. Daar omheen zetten we weer een avondvullend programma neer met buuts, muziek en diverse humoristische optredens van onze leden.

 

Praktische info

Uiteraard houden we ons deze avond aan de coronamaatregelen zoals die op dat moment gelden. Dat betekent onder meer een verplichte CoronaCheck (QR-code + Identiteitsbewijs) bij de ingang en een eindtijd van uiterlijk 0.00 uur. Om die reden openen we de zaal eerder en starten ook eerder met het programma dan gebruikelijk: het programma begint om 19.11 uur, de zaal gaat al om 18.11 uur open. Kom alsjeblieft op tijd om vertragingen te voorkomen.

 

Reserveren kaarten

Kaarten voor de pronkzitting kosten 5 euro per persoon. Reserveren kan door een mailtje te sturen aan secretariaatcvdepol@sintjorisulft.nl . Geef bij je reservering aan met hoeveel personen je komt en of je een voorkeur hebt voor een bepaalde zitplaats, bijvoorbeeld in de buurt van andere personen of groepen. Let op! Ook voor deze avond geldt: vol=vol. Dus reserveer je kaarten snel.

Na reservering ontvang je een bevestiging en meer info over het ophalen en betalen van de kaarten. Mocht de pronkzitting na het ophalen van de kaarten door strengere maatregelen worden geannuleerd, dan kun je ervoor kiezen om het geld retour te ontvangen of om de reservering te laten staan tot volgend jaar.

Graag tot ziens op zaterdag 27 november!