Programma St. Jorisdag 2022

Programma St. Jorisdag 2022

Na 2 jaar is het eindelijk weer eens tijd voor een ouderwets gezellige St. Jorisdag op zondag 24 april 2022 van 11.00 tot 18.00 uur. Naast het huldigen van onze jubilarissen en het keizerschieten is er deze dag in en rondom ons clubgebouw van alles te doen, voor jong en oud.

 

11.00u Ontbijt en huldiging jubilarissen

St. Jorisdag start met een rondgang van het korps en ophalen van het keizerspaar. Het clubgebouw is geopend vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur is er een gezamenlijk ontbijt voor leden (voor het ontbijt is aanmelden noodzakelijk; zie hieronder). Tijdens het ontbijt worden de jubilarissen 2022 gehuldigd. Aansluitend is er een serenade en vendelhulde door het korps.

 

13.00u Middagprogramma (vrij toegankelijk)

Sla je het ontbijt en de huldigingen liever over? Kom dan gerust ’s middags even kijken op de Pol. Rond de klok van 13.00 uur start het middagprogramma met onder meer keizerschieten voor oud-koningen en vogelknuppelen voor dames. Voor de jeugd is er van alles te beleven met onder meer een carrousel, luchtkussen, geluksschieten en een stormbaan.

Deelname aan activiteiten is leuk, maar niet nodig. Gewoon even bijpraten kan natuurlijk ook op deze gezellige familiedag. Er is voldoende zitgelegenheid en voor de lekkere trek is er een frietkraam. Ook zorgen we voor een fijn stukje live-muziek. De toegang is gratis en op St. Jorisdag heeft je muntje aan de bar een ‘dubbele waarde’!

 

Aanmelden voor ontbijt

Wil je ’s ochtends deelnemen aan het ontbijt? Meld je dan uiterlijk 18 april per e-mail aan via ontbijt@sintjorisulft.nl en geef aan met hoeveel personen je deelneemt. 

Ben je niet in de gelegenheid te mailen, dan is een briefje in de brievenbus bij het clubgebouw ook voldoende. Vermeld daarop je naam, adres en het aantal personen dat deelneemt aan het ontbijt.

 

Graag tot ziens op St. Jorisdag 2022!