Programma Polse Carnaval

Programma Polse Carnaval

Onder leiding van Prins Arjen de Eerste zorgt Carnavalsverenging de Pol op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 februari voor een afwisselend en gezellig carnavalsprogramma. Drie dagen lang staat de residentie van CV de Pol aan de Hofstraat in Ulft open voor alle carnavalsvierders. Er wordt gefeest met live-muziek, een DJ, een touwtrekwedstrijd en een kroegentocht. Dit alles is gratis toegankelijk.

Prins Arjen de Eerste
Eind november werd Arjen Overbeek tijdens de pronkzitting gepresenteerd als de nieuwe Prins van de Pol. Prins Arjen zal met prinses Marlinka Overbeek, de adjudanten Antwan van den Bosch en Yannick Overbeek en de hofdames Chantal van den Bosch en Elin Overbeek tijdens de Polse Carnaval in 2023 voorop gaan met de leus: ‘Met vol plezier en geen gezeur, kommen wi-j de Carnaval wel deur!’

Programma Polse Carnaval
De Polse Carnaval begint op zaterdag 18 februari om 20.00 uur met een spetterende feestavond. Met afwisselend live-muziek van De Polband en feestmuziek door DJ Kai gaat de zaal deze avond ongetwijfeld volledig op zijn kop.

Zondag 19 februari, na de optocht door Iseldonk, is er vanaf ongeveer 16.00 uur een gezellig carnavalsfeest met muziek van De Polband.

Maandag 20 februari begint om 13.00 uur het fruhshoppen en is er het inmiddels vertrouwde touwtrekken op het plein voor het clubgebouw. Binnen staat DJ Kai deze middag garant voor een gezellig carnavalsfeest. Maandagavond om 21.00 uur is de residentie van CV de Pol het vertrekpunt voor een kroegentocht door Ulft.

Carnaval zonder gedoe
Prins Arjen de Eerste en zijn hofhouding wenst iedereen een fijne carnaval en ziet jullie graag op de Pol! We gaan voor een gezellige carnaval voor iedereen. Dus gratis toegankelijk en zonder rijen, kaartverkoop of druktes bij de bar. Loop gewoon eens binnen en ontdek het zelf!