Programma Polse Carnaval 2020

Programma Polse Carnaval 2020

Onder leiding van Prins Dion de Eerste zorgt Carnavalsvereniging de Pol op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 februari 2020 voor een afwisselend en gezellig carnavalsprogramma. Drie dagen lang staat de residentie van CV de Pol, op het terrein van schuttersgilde St. Joris aan de Hofstraat in Ulft, in het teken van feest, live-muziek, DJ’s, touwtrekken en een kroegentocht.

 

ZATERDAG 22 FEBRUARI

De Polse Carnaval begint op zaterdag 22 februari om 20.00 uur met een spetterende feestavond. Na het succes van vorig jaar, waarbij er op de zaterdagavond voor het eerst een combinatie van live-muziek en een DJ was, zetten De Polband en DJ Robert ook dit jaar weer samen de zaal op zijn kop.

 

ZONDAG 23 FEBRUARI

Zondagmiddag 23 februari, na de optocht door Iseldonk, is er vanaf 16.00 uur een après-ski party met muziek van De Polband.

 

MAANDAG 24 FEBRUARI

Maandag 24 februari begint om 13.00 uur het inmiddels vertrouwde touwtrekken op het plein voor het clubgebouw. Binnen staat de Apollo Mega Drive In Show deze middag garant voor een gezellig carnavalsfeest. Maandagavond om 21.00 uur is de residentie van CV de Pol het vertrekpunt voor een kroegentocht door Ulft.

 

GRAAG TOT ZIENS!

Namens Prins Dion de Eerste en zijn hofhouding allemaal een fijne carnaval gewenst en graag tot ziens op de Pol! Alle dagen gratis toegang en iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn.