Nieuw ledenportaal: activeer nu je account!

Nieuw ledenportaal: activeer nu je account!

Binnenkort hopen we van de overheid groen licht te krijgen om “Terug de tent in” te gaan op 8, 9 en 10 oktober. Ondertussen zijn we hard bezig met de voorbereidingen en hebben onze ledenadministratie voorzien van een ledenportaal met mogelijkheden voor reserveringen en tickets.

 

Toegang tot “Terug de tent in”

Leden krijgen voorrang voor de toegang tot dit evenement. Omdat we waarschijnlijk nog steeds moeten registreren wie er komt, moeten leden na definitief groen licht van de overheid de toegang reserveren. Hiervoor moet je je ledenaccount actief hebben.

 

Leden die geen internet hebben, kunnen zich altijd op persoonlijke wijze blijven aanmelden. Nadere informatie over het reserveren van toegangsbewijzen voor leden en de kaartverkoop voor niet-leden volgt bij een positief besluit in de tweede helft van september.

 

Activeer nu alvast je “mijnlidmaatschap”

Belangrijk: activeer nu alvast je mijnlidmaatschap-login door eenmalig je wachtwoord te resetten via sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap

Het is belangrijk om dit nu te doen, zodat je straks na aankondiging toegangsbewijzen kunt reserveren. Er zijn geen kosten verbonden aan het activeren van je account. Na de reset van het wachtwoord kun je voor de eerste keer inloggen en daarna zelf je persoonsgegevens instellen. Wijzigingen worden door de ledenadministratie geaccordeerd. De profielfoto gebruiken we voor de persoonlijke toegangsverlening. Wil je deze foto laten wijzigen, stuur dan een nieuwe foto per mail aan ledenadministratie@sintjorisulft.nl 

 

Geen e-mail ontvangen?

Op zondag 12 september hebben vrijwel alle leden een e-mail ontvangen met het verzoek om hun account te activeren. Ben je lid, maar heb je deze e-mail niet ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen of een verouderd e-mailadres in de ledenadministratie staan. Stuur in dat geval even een mailtje naar ledenadministratie@sintjorisulft.nl met daarin jouw naam, adresgegevens en lidmaatschapsnummer. Dan maken we het in orde. Je vindt jouw lidnummer onder andere terug in de omschrijving bij de incasso van de jaarlijkse contributie.

 

Meer informatie

Kijk op www.sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap voor meer informatie over het lidmaatschap van St. Joris. Ook vind je hier een overzicht van Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@sintjorisulft.nl. Alle vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord. Houdt er rekening mee dat dit meestal in de avonduren zal zijn. Stuur bij vragen je gegevens mee zodat we je kunnen bereiken en kunnen zien om welk lid het gaat.