Aanmelden Hemelvaart fietstocht CV de Pol

Aanmelden Hemelvaart fietstocht CV de Pol

Op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021, organiseert Carnavalsvereniging de Pol voor de 36e keer een fietstocht. Vorig jaar ging de traditionele fietsdag vanwege het coronavirus niet door, maar met de nodige aanpassingen is er voor dit jaar weer een mooie route uitgezet over een afstand van ongeveer 38 kilometer.

 

Aangepaste opzet

Op Hemelvaartsdag is het clubgebouw van St. Joris gesloten voor bezoekers. Daarom is er geen centrale start, finish en nazit. Ook zijn er onderweg geen georganiseerde of gezamenlijke activiteiten. Deelnemers kunnen de fietstocht aan de hand van een routebeschrijving vanuit huis en op elk gewenst moment starten.

Carnavalsvereniging de Pol roept iedereen nadrukkelijk op zich onderweg te houden aan de basisregels zoals die ook op Hemelvaartsdag gelden. Dat wil zeggen: vermijd drukke plekken, zorg voor 1,5 meter afstand tot anderen en houd je aan de maximale groepsgrootte van twee personen of één huishouden.

 

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich tot en met maandag 10 mei aanmelden via het inschrijfformulier hieronder. Deelname is gratis. Dinsdag 11 mei worden de routes verzonden.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk.