Aankondiging voorverkoop Terug de tent in

Aankondiging voorverkoop Terug de tent in

We houden nog een kleine slag om de arm, maar zoals het er nu naar uitziet gaan we op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober daadwerkelijk terug de tent in!

 

Wel moeten er naar aanleiding van de maatregelen, zoals die afgelopen week zijn aangekondigd, nog enkele aanpassingen plaatsvinden. Zo krijgen we te maken met een beperking van de maximale bezoekerscapaciteit en is toegang tot het terrein alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs via de Coronacheck-app. Je krijgt zo’n coronatoegangsbewijs als je volledig gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of over een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud beschikt. Kun je hieraan niet voldoen, dan kunnen we je helaas niet toelaten op het terrein. Daarnaast gaan we de aanvangstijden van het programma op vrijdag en zaterdag waarschijnlijk vervroegen, omdat er een verplichte sluitingstijd om middernacht is aangekondigd. Over de details van deze en andere voorwaarden zijn we nog in overleg met de verantwoordelijke instanties. Zodra hierover meer duidelijkheid is, publiceren we het definitieve programma op deze website.

 

Voorverkoop in twee fases

De voorverkoop voor ‘Terug de tent in!’ bestaat uit twee fases. De eerste fase start zaterdag 25 september en duurt een week. In deze fase kunnen leden met voorrang toegangsbewijzen reserveren voor één of meerdere dagen. De tweede fase start op zaterdag 2 oktober. Vanaf dan kunnen ook niet-leden kaarten aanschaffen.

 

Reserveren voor leden

Leden ontvangen zaterdag 25 september een e-mail met uitleg over het reserveren van toegangsbewijzen. Elk lid kan dan voor iedere dag één toegangsbewijs reserveren. Deze reserveringen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

 

Per gereserveerde dag vragen we een vergoeding die je na binnenkomst op de dag zelf terugkrijgt in de vorm van eenzelfde bedrag aan munten. Per saldo hebben leden op die manier gratis toegang en we proberen hiermee te voorkomen dat er veel reserveringen voor toegangsbewijzen worden gedaan door leden die daar uiteindelijk toch geen gebruik van maken. Toegangsbewijzen die we dan beschikbaar houden voor andere bezoekers die graag willen komen. Overigens blijven de munten die je na de toegangscontrole ontvangt gewoon geldig en kun je de munten dus ook bij toekomstige evenementen gebruiken, waaronder de Polse Kermis 2022. Bovendien hoef je op deze manier niet eerst langs de muntenbalie en kun je in oktober dus nog sneller terug de tent in… 😉

 

Let op! Reserveringen voor ‘Terug de tent in!’ gaan straks via ons nieuwe ledenportaal of in de app. Heb je je account nog niet geactiveerd, doe dat dan alvast via sintjorisulft.nl/mijnlidmaatschap

 

Voor leden die geen internet hebben of tegen problemen aanlopen bij het online reserveren, komt er in de eerste fase van de kaartverkoop in het clubgebouw een gelegenheid voor het reserveren van toegangsbewijzen.

 

Kaartverkoop voor niet-leden

De online kaartverkoop voor niet-leden start zaterdag 2 oktober. Details over deze fase van de kaartverkoop worden op een later moment bekend gemaakt, onder meer op deze website en via onze social media kanalen.

 

Tot slot

De vooruitzichten en voorwaarden waaronder een evenement als ‘Terug de tent in!’ straks weer mogelijk is veranderen regelmatig. We proberen je steeds zo snel en volledig mogelijk te informeren, maar vragen je begrip als het soms iets langer duurt of wanneer iets nog niet meteen duidelijk is. We doen in ieder geval ons uiterste best om er samen een mooi weekend van te maken.